Iveta Lutovská, Barbora Mudrová či Aneta Vignerová vyzkoušely nový krém i obličejovou jógu

Každá žena touží po krásné, zdravé a hydratované pleti. Není proto divu, že možnost vyzkoušet si nový krém od britské značky sídlící v Londýně Medik8 si nenechala ujít celá řada žen a známých osobností. Pozvání na akci přijaly Iveta Lutovská, Barbora Mudrová, Aneta Vignerová či Natálie Debnárová. Setkáním provázela Gabriela Partyšová.

Pozornost se soustředila především na krém pro každodenní hydrataci TOTAL MOISTURE DAILY FACIAL CREAM, který hydratuje všechny vrstvy kůže, posiluje fungování kožní bariery a podporuje zdravý mikrobiom pleti. Jak na „šťavnatou“ a svěží pleť si na vlastní kůži vyzkoušely nejen jmenované dámy, ale i další zájemkyně. Medik8 myslí i na přírodu a přináší na trh první plně recyklovatelnou nádobku a recyklovatelné náplně. Jak s náhradní náplní zacházet, názorně ukázala zástupkyně Medik8.

Speciálním hostem prezentace novinky byla i Simona Rydlová, která předvedla krátkou lekci Face Yogy a poradila, jak krém co nejlépe do pokožky zapracovat a využít tak jeho účinky na maximum. Jak to na exkluzivním brunchy u příležitosti celosvětového uvedení novinky Medik8 na český a slovenský trh vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version