Anička Slováčková s fenkou Jindřiškou či Petra Špindlerová se svou psí smečkou zavítaly na Psí den

Středeční den patřil milovníkům čtyřnohých mazlíčků, protože v Radlické kulturní sportovně se konal Psí den s krmivem MARP. Dopoledního zahájení a setkání s novináři se účastnily i známé osobnosti v čele s ambasadorkami Míšou Kuklovou a Aničkou Slováčkovou.

Tamní rozlehlý prostor se hemžil nespočtem pejsků a jejich páníčků a paniček, na které čekalo hned několik tematických stanovišť, a to odpočinková zóna s pohodlnými pelíšky Aminela, smart zóna s hračkami a hlavolamy či cestovní zóna s produkty, které se hodí v létě na dovolenou. Velkému zájmu chlupáčů se těšil koutek s ochutnávkami kvalitního holistického krmiva. Majitel rodinné firmy Krmiva Pučálka, pan Martin Pučálka, se přiznal, že i on sám ochutnává nabízené psí krmivo a dodal, že i přítomní hosté se nemusí bát granule okusit.

Martin Pučálka navíc zdůraznil, jak je kvalitní strava důležitá: „Velmi bych ocenil, kdyby si lidé uvědomili, že strava má klíčový vliv na zdraví psa a netýká se to jenom psů obézních, ale všech. Pokud má být pes dlouhodobě v dobrém stavu, musí dostávat kvalitní krmivo, ideálně bez obilovin, umělých barviv a dochucovadel. Určitě proto sledujte etikety a dbejte na celkové složení.“

Akci podpořily ambasadorky Krmiva Pučálka Míša Kuklová a Anička Slováčková. Anička nedorazila sama, protože ji doprovázela její roztomilá fenka Jindřiška. S posilou po boku přišla i moderátorka Veronika Petruchová, herečky Petra Špindlerová a Nikol Kouklová či youtuber Jakub Smrek alias Freescoot. Všudypřítomné pamlsky motivovaly nejednoho psího mazlíčka předvést, co umí. Shanti a Kari Petry Špindlerové vystřihli elegantní otočky a poslušný svěřenec Freescoota ulovil každou hozenou granulku.

V rámci Psího dne se i pomáhalo. Návštěvníci mohli podpořit spolek pro dočasnou péči psů v Dobroměřicích Doggoland, který se stará o psy, o které se majitelé z různých důvodů nemohli nebo nechtějí postarat.

Programem provázela moderátorka Českého rozhlasu Michaela van Erne. Jak to na Psím dnu s krmivem MARP vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version