Natália Selveková představila nová séra a modelka Denisa Dvořáková se nechala hýčkat

Představení nových kosmetických sér značky Simpl Therapy se neslo nejen v přátelském, ale i vzdělávacím duchu. Pozvané dámy tak měly možnost okusit novinky, popovídat si s kamarádkami a kolegyněmi a naučit se, jak docílit krásné pleti se “šťavnatým“ efektem.

Setkání v parfumerii Douglas v OC Westfield Chodov zahájila zakladatelka ENVY Therapy Natália Selveková, která představila čtyři kosmetické novinky pro hezčí a zdravější pleť, a to Anti-Blemish Serum zaměřující se na nedokonalosti pleti, The Richest  Serum vhodné pro majitele citlivé a suché pleti, De-Pigment Serum sjednocující barevné nesrovnalosti  a lehoučké Retinal Serum s hlavní aktivní látkou retinaldehydem. Představovací akce byla i malou narozeninovou oslavou, protože značka Simpl Therapy slaví roční výročí v parfumeriích Douglas.

Poté se pozornost zaměřila na make-up artistku Elišku Matějkovou a její masterclass lekci, během které použila právě uváděné Simpl Therapy séra a nalíčila modelku Denisu Dvořákovou, jež před pár týdny v Dominikánské republice bojovala o titul Survivor Česko & Slovensko.

Seznámit se s novinkami a pozvání na akci přijaly módní návrhářka Vanda Janda, herečka Sára Korbelová, modelky Tereza Budková a Vanessa Paškevyč či influencerka Denisa Radová. Jak to setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version