Markéta Konvičková, Veronika Arichteva, Aneta Vignerová se synem Jiříčkem a mnoho dalších ochutnalo nové párty bonbóny

Léto se blíží a s ním i prázdniny, dovolené, pikniky, hry a zahradní párty. Jedna taková se konala i při příležitosti představení sladké novinky z rodiny JoJo. Pozvání na akci přijali Veronika Arichteva, Markéta Konvičková, ⁠Vanda Janda, Lucie Borhyová, Tatiana Žideková s Michalem Mravcem,  ⁠Ivana Gaborik a Marian Gaborik, Aneta Vignerová se synem Jiříčkem, Nikol Moravcová, Jan Veselý, Kateřina Říhová a mnozí další.

Pestrobarevnou párty s výhledem na Pražský hrad provázela moderátorka Lucie Borhyová. Ta vedle sebe na pódiu přivítala Annu Růžičkovou, která představila letošní novinku, a to JoJo Marshmallow Party Twists s přichutí broskve, borůvky a zmrzliny. Na všechny hosty čekala nejen ochutnávka, ale i dva tematické fotokoutky. Ten první zaujal závěsem z JoJo Marshmallow a zrcadlovou lávkou a ten druhý barevnými bloky reprezentující druhy JoJo bonbonů, a to kyselé, pěnové, želé, marshmallow a jahůdky.

Garden párty přinesla i zábavu v několika podobá. Všichni pozvaní hosté se mohli zaposlouchat do hry na klavír v podání Jana Veselého či zpěvu Markéty Konvičkové. Hlavně děti, ale i dospělé nadchly hry, na jejichž konci čekala sladká odměna. Kluci, holky i rodiče si mohli  například zahrát minigolf, chytit plovoucí kachničku či srazit plechovky.

Jak to na JoJo párty vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version