Berenika Kohoutová, Dominika Myslivcová či Alena Doláková dorazily na uvedení luxusní personalizované francouzské kosmetiky

V INFOKRÁSA BeautyStore & FaceBaru v centru Prahy se slavilo, protože zde proběhlo uvedení luxusní kosmetiky Codage Paris. Setkání uvedla majitelka Infokrásy, a to Anna Abdullaeva: „Jsem moc pyšná, že se nám podařilo uvést tuto francouzskou prémiovou luxusní kosmetiku do našeho portfolia. Pevně věřím, že si tady každá zákaznice najde to své, protože výběr je opravdu velký, péče o pleť i tělo a další novinky se připravují. Těším se, až Vám budeme moci vše představit osobně přímo u nás na prodejně v Maiselově ulici, kam Vás všechny tímto srdečně zvu.“ Anna navíc neskrývala své nadšení a svěřila se, že když Juilen Azencott kladně zareagoval na její e-mail, její odpověď byla: „Yes, yes, yes, yes, yes, yes!”

Uvedení kosmetiky Codage Paris proběhlo ve slavnostním duchu za přítomnosti jejich zakladatelů Juilena a Amnadine Azencott, kteří byli velmi přátelští a se všemi pozvanými hosty si ochotně povídali. Filosofií Codage Paris je přinášet klientům personalizovanou vysoce koncentrovanou péči pro pleť i tělo, postavenou na koktejlu účinných ingrediencí, které spolu působí synergicky, aby se dosáhlo těch nejlepších výsledků.

Na odpolední koktejl zavítala celá řada známých osobností. Seznámit se s novinkou přišly herečky Jana Stryková, Berenika Kohoutová či Alena Doláková, spisovatelka a herečka Vlastina Svátková, zpěvačka Elizabeth Kopecká, filantropka Barbara Nesvadbová či influencerka Dominika Myslivcová. Čistě veganská kosmetika je vhodná nejen pro ženy, ale i muže. Proto nabídku přišel prozkoumat i zpěvák Raego.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version