Veronika Lálová roztančila Brazilské léto a letní sezónu v čestlickém Aquapalace Praha

Je již tradicí, že se v průběhu června koná tisková konference, na které je oznámeno, jaká exotická destinace na nás dýchne během léta v Aquapalace Praha. A ani tento rok není výjimkou. Stačil jeden jediný pohled na tanečnici Veroniku Lálovou, která jako první Češka tancovala na karnevale v Rio de Janeiro jako Múza, a letošní téma bylo odhaleno. Čeká nás Brazilské léto.

Nejprve proběhla klasická tisková konference, které se zúčastnila i brazilská velvyslankyně Sonia Regina Guimaraes Gomes společně s moderátorkou Monikou Leovou a herci Sárou Rychlíkovou a Lukášem Langmajerem. Nechyběla ani generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková: „Brazilskou atmosféru pocítí návštěvníci v celém areálu. Vodní svět nabídne denně animace s brazilskou tématikou pro děti každého věku. Chybět nebudou taneční večery nebo koncerty či autogramiády. Všechny naše restaurace a bary pak nabídnou vybranou brazilskou gastronomii a jedinečné míchané drinky, které si lze vychutnat i přímo ve vodě.“

Poté jsme se přesunuli přímo do Vodního světa, kde na nás čekaly hned dvě vystoupení. Nejprve zazněl nový letní song inspirovaný Brazílií od dívčí skupiny Lollipopz. Poté se veškerá pozornost soustředila na Veroniku Lálovou, která v kanárkově žlutém kostýmu předvedla energickou sambu. Celý program vyvrcholil slavnostním zahájením Brazilského léta a nakrojením tematicky nazdobeného dortu.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version