Petr Švancara, Naomi Adachi, Maxim Habanec či Karlos Vémola s Lelou zavítali na opening centra zábavy Máj Národní

Monofunkční obchodní dům Máj se proměnil v Máj Národní, který na první pohled zaujme plastikami motýlů od Davida Černého. Moderní centrum zábavy, her a zážitků je ode dneška otevřeno veřejnosti. Slavnostní opening si nenechala ujít celá řada známých osobností.

Pro milovníky her každého věku je určeno 3. a 4. patro, kde se nachází LEVELS a stovky arkádovek, nejmodernější závodní simulátory, minigolf, šipky či billiard, gastronomické zážitky i drinky. Právě zde jsme potkali hosty, jako jsou Jakub Kohák, Michal Suchánek, Karlos Vémola s manželkou Lelou, Simona Krainová s manželem či Kateřina Klinderová. Naomi Adachi a Maxima Habance zkoumali automaty s lovením plyšáků, Petr Švancara si zahrál stolní fotbálek a Lukáš Pavlásek basketbal.

„Zábavně herní centrum LEVELS otevírá své brány s širokou paletou atrakcí a zážitků pro všechny věkové skupiny! Se 125 arkádovými hrami, 6 terči na šipky, autodráhou až pro 10 závodníků, 24 nadupanými herními PC a možností vyhrát věcné ceny nabízíme nekonečné možnosti zábavy. Zažijte adrenalinové okamžiky v F1 simulátorech a projděte si 18 jamek minigolfu, které vás dostanou do příjemného rytmu. To vše doprovázíme speciálním programem, který vám pomůže vytvořit nezapomenutelné vzpomínky plné emocí a radosti. Přijďte s námi sdílet váš svět zábavy a využijte možnost vyhrát skvělé věcné ceny,“ zve David Jelínek, Head of Gaming LEVELS.

Svět nekonečné zábavy pro malé raubíře a jejich rodiče Lvíčkov oslovil především televizní a rozhlasovou moderátorku Zorku Hejdovou se synem Nikolasem. Ti se po dovádění v obrovském herním koutku rozkládajícím se na celém pátém patře vypravili do patra sedmého, a to do zážitkového obchodu Heroes Park na spletitou cestu v doprovodu Supermana, Spidermana, Hulka, Black Widow a mnohých dalších superhrdinů.

Bavič Martin Hranáč a zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková podlehli svodům Fly Vista. Restauraci a Champagne baru dominuje křišťálový lustr a jedinečný výhled na Prahu. Michal Novotný, Richard Genzer či Kateřina Brožová nelenili, vystoupali ještě několik málo schodů a ocitli se na panoramatické terase 40 metrů nad zemí s 360° výhledem.

Návštěvníci nového Máje mají možnost prohlédnout si již zmíněné motýly od Davida Černého z nevšedního úhlu. Co ale letadla s motýlími křídly symbolizují? „Dílo Davida Černého oslavuje československé stíhací piloty, hrdiny, kteří během 2. světové války sloužili u operačních perutí RAF. V chodníku před Májem je vsazeno 359 drobných siluet stíhacích letounů vytvořených z dlažebních kostek, protože stíhačů bylo právě 359. Motýli symbolizují mír, Spitfire je symbolem zbraně, války. Mezi mírem a válkou je tenká hranice a aktuální dění ve světě tento apel ještě umocňuje,“ vysvětluje Martin Klán a dodává: „I to, že jsou motýli dva, v sobě nese symboliku – 1. máj je lásky čas, máj je rozkvetlý, motýl usedá na květinu Máje… Symbolů a věcí, které v uměleckém díle Davida Černého lze najít, je mnoho.“

Jak to na slavnostním otevření Máj Národní vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version