Michaelu Štikovou Gemrotovou a Mariana Vojtka si přišli poslechnout Vojta Drahokoupil, Lumír Olšovský či Tomáš Arsov

Operní a muzikálová zpěvačka Michaela Štiková Gemrotová a Marian Vojtko zazpívali bok po boku v Paláci Žofín, a to v rámci koncertu Králové muzikálů. Projekt nejen vyjadřuje poctu věhlasným autorům, ale i pomáhá, protože část výtěžku ze vstupného byla věnována Nadaci Anežka, která se věnuje dětem s pohybovým hendikepem do 18 let.

Večerem provázel moderátor Libor Bouček, jenž nejen přiblížil program večera, ale představil i doprovodnou kapelu pod vedením Jana Kučery a Epoque Orchestra. Na pódiu přivítal i hosta ústřední dvojice, a to jejich kolegu a kamaráda Václava Noida Bártu. Na koncert Králové muzikálů dokonce společně nastudovali tercet. Jednalo se o skladbu z muzikálu Johanka z Arku.

V úvodní medley, která uvedla první vystoupení Michaely Štikové Gemrotové a Mariana Vojtka, zaznělo mnoho melodií z muzikálu Fantom opery, který právě Michaelu a Mariana spojil. Tomuto muzikálu patřila i sladká tečka v podobě ústředního duetu.

„Repertoár jsem vybírala kompletně sama. Chtěla jsem udělat průřez nejzásadnějších věcí. A také jsem vybírala věci, v kterých se cítíme dobře,“ svěřila Michaela Štiková Gemrotová, která tento projekt připravovala společně se svým manželem Jiřím Štikou. Zpěvačka jednu z písní věnovala i své dceři Anežce, která seděla v publiku. Michaela Štiková Gemrotová navíc dodala, že tuto skladbu nazpívala, když byla malá holčička ještě v bříšku.

Vedle Anežky do publika zasedli zpěvák Vojta Drahokoupil, režisér Lumír Olšovský, kadeřník Tomáš Arsov, módní návrhářka Vlaďka Kouřilová, vedoucí lékařka Ponseti Clinic MUDr. Monika Frydrychová a mnoho dalších vzácných hostů.

Koncert Králové muzikálů nebyl ojedinělou akcí, ale takovým předkrmem před plánovanou tour v roce 2025. Michaela Štiková Gemrotová a Marian Vojtko se chystají s tímto unikátním projektem za doprovodu orchestru vyjet po celé ČR.

Podívejte se, jak to na akci vypadalo.

(Foto: Nenudimese.cz a KF Production)

Exit mobile version