Sandra Taškovičová z Košic vyhrála casting Hledáme Playmate 2024 a chystá se na focení na francouzské Riviéře

Porota ve složení Playmate Lady Dee, Marie Langerová a Angii, generální ředitel AŽD Ing. Zdeněk Chrdle, zakladatel castingu Hledáme Playmate Jáno Bulka, herec Honza Kopečný, fotograf Miro Šmajda, cover star Eva Decastelo, Julie Hojdyszová a DJ Lucca, filmový producent Patrik Kettner, fotograf Petr Mihle, obchodní ředitelka Grand Hotel Bohemia Prague Eliška Škubalová, Ing. Lukáš Kadlčík z JetBee Czech s.r.o., Aneta Pultarová z Yummy Bunny, Milan Kapec z Playpress s.r.o., Nikol Hofmann Veselá z Hot Peppers Prague a vítězka ročníku 2022 Playmate Denisa Gudelj rozhodla o tom, kdo se stane vítězkou castingu Hledáme Playmate 2024.

Grand finále se konalo v pražském Boccaccio Baru, kam zavítala, kromě poroty, celá řada hostů, na které čekalo nejen osm krásných finalistek bojujících o titul, ale i hudební vystoupení. Během večera vystoupili slovenští zpěváci Yael a Tian Moon, Simon Opp se svou skladbou „Chains” a Olga Lounová. Zpěvačka zazpívala v rámci módní show finalistek svůj letní hit „Hombayero“.

Historicky první vítězka castingu Hledáme Playmate Denisa Gudelj usedla nejen v porotě, ale po boku Karla Kašáka grand finálem i provázela. „Letošní ročník byl podle mého názoru velmi silný a rozmanitý. Každá z dívek byla jedinečná a překvapilo mě, jaká skvělá sestava se sešla, ke každé finalistce jsem si během castingu vybudovala moc krásný vztah, bohužel Playmate se mohla stát pouze jedna jediná a já sama jsem do poslední chvíle nevěděla, které mám dát svůj hlas. Bylo to opravdu těžké rozhodování. Nicméně s volbou letošní Playmate jsem moc spokojená. Jsem si jistá, že mezi nás přinese mladou, spontánní a přirozenou energii, což je mi velmi sympatické,“ uvedla Denisa.

Vítězkou se stala 18letá studentka z Košic Sandra Taškovičová, kterou vyhlásil Jáno Bulka. Charismatická kráska nafotí titulní stranu a Playmate pictorial, a stane se tak hvězdou říjnového vydání Playboy magazínu. „Nečekala jsem výhru. V první moment jsem byla zaskočená. Vůbec jsem si neuvědomovala, že jsem vyhrála právě já. Nicméně se těším na focení a vše nové, co mi výhra přinese,“ svěřila se Sandra.

Focení proběhne pod taktovkou fotografa a zpěváka Mira Šmajdy na francouzské Riviéře, kam Sandru dopraví soukromý tryskáč. „S každou z osmi finalistek bych si dokázal představit povedené focení, každá má určitě svoji osobitost. Vítězka Sandra je pro mě typ, který sedí vizuálně ideálně do prostředí francouzské Riviéry. Na focení se opravdu těším, protože vím, že ze spojení atmosféry azurového pobřeží, Sandřiny přirozenosti a zatím neokřesané tajemné svůdnosti a ženskosti vytvoříme opravdu něco esteticky jedinečného,“ dodal Miro.

Jak to na grand finále castingu Hledáme Playmate 2024 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version