Tom Sean a Simon Opp představili společný klip k singlu Runnin’ In Deep

Mladí a talentovaní muzikanti Tom Sean a Simon Opp pracují hned na několika společných projektech. Jedním z nich je i singl Running In Deep, který se pyšní novým klipem. Premiéra videa proběhla v BrainZone za přítomnosti Toma i Simona.

Tom Sean a Simon Opp před projekcí prozradili, že videoklip k singlu Runnin’ In Deep natáčeli na iPhone na různých společenských akcích a objevují se v něm jejich kamarádi a kolegové z branže. Po slavnostní premiéře jsme mohli slyšet i komornější verzi Runnin’ In Deep, a to živě za doprovodu kytaristy jménem Dawe Gates.

Muzikanti prozradili i své plány do budoucna. Tom Sean chystá debutové album MADNESS, které by mělo vyjít na přelomu září a října. „Reflektuje to poslední roky mýho dospívání, se vším špatným i dobrým, co dospívání obnáší. Byl to prostě takovej chaos,“ svěřil se Tom. Na podzim vyjde i debut Simona Oppa, a to EP s názvem SEX. „Součástí EP budou některé skladby, co už ode mě mohli posluchači slyšet a bude to přesně takový průlet žánry, který mám rád a takové shrnutí mého mládežnického dovádění, jak já rád říkám sex, drogy a rockenroll,“ dodal Simon.

Toma a Simona čeká navíc společné turné propojující názvy obou debutů. Tour pojmenovaná SEXUAL MADNESS odstartuje 11. října v Ostravě, pokračovat bude 26. října v Brně a vyvrcholí 28. listopadu v Praze v klubu ROXY, kde proběhne také křest obou desek.

Jak to na premiéře klipu Running In Deep vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version