Už jste viděli svůdnou Pocahontas na titulní straně zářijového Playboye?

V roce 1607 vyplula z Londýna loď do Nového světa s mladým kapitánem Johnem Smithem na palubě. Osud mu přivedl do cesty dceru náčelníka kmenů Tsenacommacah, americkou indiánku Pocahontas. Všichni bezesporu známe stejnojmennou animovanou pohádku nebo hraný film Nový svět s hvězdným obsazením (Colin Farrell, Q’orianka Kilcher, Christopher Plummer, Christian Bale). Titulní straně zářijového Playboye kraluje Natali, která jako by indiánské krásce z oka vypadla.

Svůdná Natali jako Pocahontas nejen vypadá, ale od dětství její vzhled i příběh miluje, což se odrazilo i na samotném focení. „Byla jsem nadšená, když jsem se dozvěděla, že budu moci ztvárnit Pocahontas 21. století. A když jsem viděla na vlastní oči místa, kde jsme tento příběh začali tvořit, byl to splněný sen,“ svěřila se Natali.

Celý štáb, v čele s producentem Jánem Bulkou a fotografem Petrem Mihle, vyrazil na Kypr. Snímky vznikaly v lůně dechberoucí přírody u živelných vodopádů. „Kyperská příroda mě nadchla a výsledné fotografie ohromily. Ani jsem si nedokázala představit, že se nám povede tak skvělý výsledek,“ dodala spirituálně založená Natali, která si postavu formuje pravidelným cvičením jógy.

Zářijové číslo Playboye přináší nejen exotickou Playmate, která napsala sbírku básní La señorita vášně, ale i mnoho dalších článků. Supermodelka Pavlína Pořízková otevřeně přiznává, že prožívá nejlepší sex svého života až nyní. Na dvacet otázek odpovídá moderátor nejpálivější talkshow v Česku Petr Kubelík. V rubrice Insider se představí DJ Lucca.

(Foto: Foto The Concept Of Art)

Exit mobile version