Marek Eben provázel slavnostním otevřením třetí restaurace  L´Osteria v Praze, které mělo i charitativní přesah

Skvělou pizzu, pastu d´amore a jedinečnou italskou atmosféru si na vlastní kůži vychutnalo více jak 800 hostů, kteří zavítali na slavnostní otevření nové pobočky restaurací L´Osteria v pražském paláci Kinských na Staroměstském náměstí. Pozvání přijali Adéla Štroffeková, Sominika Myslivcová, Emma Smetana a Jordan Haj, Sharlota, Eliška Dospivová, Barbora Mlejnková, Anna Abdullaeva, Tereza Maxová a mnoho dalších.

Poslední jmenovaná, a to Tereza Maxová, nebyla na akci pouze náhodou. L´Osteria je dlouhodobým podporovatelem aktivit Nadace Terezy Maxové a na openingu pobočky L´Osteria v Paláci Kinských proběhla i dražba unikátních předmětů. Na pomoc opuštěným a znevýhodněným dětem s cílem umožnit jim zdravý a bezpečný život v rodinném prostředí poputuje 650 000 Kč. Na slavnostním červnovém otevření L´Osterie v Ostravě se v její prospěch vybral milion korun českých.

Moderátorem večera se stal Marek Eben, který prozradil, že této úlohy se chopil již potřetí. V Praze nyní můžeme navštívit již tři restaurace řetězce L´Osteria, v Ostravě se nachází jedna a v létě příštího roku by se měla otevřít pobočka pátá, a to v Bochnerově paláci v Brně. „A aby těch čísel nebylo málo, přidám ještě jedno. L´Osteria na Staroměstském náměstí je nejen v pořadí naší třetí pražskou restaurací, ale zároveň 180. pobočkou na světě,“ prozradil spolumajitel L´Osterie Zbyněk Pokorný.

Jak to na slavnostním otevření L´Osterie v Paláci Kinských vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version