Petra Nesvačilová se stala kmotrou charitativního kalendáře Psí život 2025 Patricie Pagáčové

Herečka Patricie Pagáčová pokračuje v nastolené tradici, a to v podobě charitativního kalendáře Psí život, který pomáhá opuštěným a týraným zvířatům. Ten pro rok 2025 opustil tiskařské stroje, aby mohl být slavnostně pokřtěn, prodávat se a hlavně pomáhat. Role kmotry se ujala Petra Nesvačilová.

Slavnostní akt v podobě křtu podpořila i celá řada známých osobností (některé z nich můžeme vidět i na stránkách kalendáře). Pozvání na akci přijali Dana Morávková, Veronika Arichteva, Tereza Mašková, Dominik Roubínek a Denisa Dvořáková s psím doprovodem a mnozí další. Ruku k dílu připojila i Andy Owl, autorka fotografií.

Moderátorského mikrofonu se chopil Jakub Kotek, který tvůrkyni projektu Patricii Pagáčovou vyzpovídal. Herečka během povídání prozradila, proč se kalendář Psí život 2025 křtil gumovými bonbony. „Chci moc poděkovat novému partnerovi kalendáře, kterým jsou bonbony JOJO. S JOJO mě pojí dlouhodobý vztah. Točila jsem pro ně v letech 1999-2001 reklamní spoty a asi vám nemusím vysvětlovat, jak moc nadšená jsem jako 11ti leté dítě byla, že můžu točit reklamy na bonbony,“ svěřila se s úsměvem Patricie a dodala, že JOJO patří mezí její oblíbence dodnes.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version