Oslavit 25 let kliniky LaserPlastic přišli Alice Bendová, Dominika Branišová, Jana Švandová, Miloš Knor a mnozí další

Od založení renomované kliniky laserové a estetické dermatologie a plastické chirurgie LaserPlastic uběhlo již celé čtvrtstoletí. Oslavu 25 let kliniky, kterou můžeme znát z mnoha televizních pořadů věnovaným změnám vzhledu, si nenechala ujít cela řada vzácných hostů. Chybět nemohla ani primářka a zakladatelka MUDr. Marta Moidlová.

Celý večer byl zahalen do růžové barvy, která byla i součástí rebrandu. Fuchsiová barva zdobila celý prostor, kde se „narozeninová“ oslava konala. Nechyběly růžové balonky, růžový dort a i MUDr. Marta Moidlová se oblékla do růžové. Cílem její dcery a nové jednatelky LaserPlastic Gabriely Pečenkové je rozšířit povědomí o klinice. „Čím většími experty ve své oblasti naši doktoři jsou, tím méně umí svou dovednost prodat ve světě současného marketingu. Můj cíl je propojit vyhlášenou kliniku v historickém centru Prahy s moderními komunikačními kanály,” svěřila se Pečenková a dodala, že v čele plastické chirurgie stojí vedoucí lékař prof. MUDr. Andrej Sukop, Ph.D.

Součástí nové kampaně jsou i komik Miloš Knor a herečka Alice Bendová, které jsme na slavnostní akci i potkali. Dvojice si zahraje manželský pár. Co si pro nás tvůrci připravili, uvidíme již v říjnu. Oslavit výročí dále přišly Dominika Branišová, Jana Švandová, Ivana Jirešová, Petr Čtvrtníček, Tatiana Kováříková, Lenka Hornová, Sára Saudková a mnozí další.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version