Kmotrou říjnového čísla magazínu Playboy s Playmate Sandrou Taškovičovou na obálce se stala historicky první vítězka castingu  Hledáme Playmate

Nyní již devatenáctiletá Sandra Taškovičová ušla dlouhou cestu, než se z holky z Košic stala uhrančivá kráska zdobící titulní stranu říjnového čísla magazínu Playboy. Sandra se probojovala několika koly, kdy si získala srdce poroty i fanoušků, a stala se vítězkou soutěže „Hledáme Playmate 2024 supported by AŽD“. Slavnostní křest proběhl v Boccaccio Baru v centru Prahy.

Focení se chopil známý zpěvák Miro Šmajda, který je sám rodákem z Košic. Štáb v čele s krásnou Sandrou a producentem Jánem Bulkou se vypravil soukromým letem do Nice. Samotné focení proběhlo ve vile nedaleko Cannes. „Nemám slov, vše bylo perfektní – od letu přes samotnou vilu s bazénem až po celý tým, který se o mě staral,“ svěřila se Sandra.

Kmotrou říjnové čísla Playboye se stala historicky první vítězka castingu, a to Denisa Gudelj. Otevření lahve s šumivým mokem se chopil autor fotografií, který výtisk nejdříve symbolicky polil a poté došlo na slavnostní přípitek. Večerem provázela Eva Decastelo, která se pyšní titulem Cover star.

Honosnou akci si nenechala ujít celá řada známých osobností. Pozvání přijali Denisa Pfauserová, Jan Kopečný, Andrea Kalousová, Adéla Štroffeková, Petr Vojnar, DJ Lucca, Sonia Edde, Playmate Lady Dee, Kristýna Táborská či Marie Langerová, Cover star Julie Hojdyszová a mnoho dalších. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version