Známé osobnosti přišly ochutnat čerstvé a voňavé Cinnamon rolls na slavnostní otevření třetí pražské pobočky Cinnabon

Sladká akce provoněná vůni skořice. I tak by se dalo v krátkosti popsat slavnostní otevření již třetí prodejny skořicových rolek Cinnabon v Praze. Tentokrát se za pokušením budeme moci vydat do centra našeho hlavního města, a to do Dlouhé ulice. Lákavé Cinnamon rolls si nenechala ujít celá řada známých osobností. Některé z nich se zapojily i do slavnostního přestřižení pásky.

Nůžek se chopila majitelka kavárny Gabriela Bendová, a to po boku modelky Kristýny Schickové, influencera Honzy Michálka, zpěvačky Elizabeth Kopecké a zpěváka Michaela Petra. Po slavnostním aktu přišlo na řadu povinné fotografování a dobrovolné ochutnávání. Druhé činnosti se s velkým zapálením chopila operní pěvkyně Tereza Mátlová se svým doprovodem. Po odložení všech Cinnamon rolls se umělkyně svěřila, že sladké moc nejí, ale dnes udělala výjimku.

Pozvání dále přijala rapperka Sharlota, Martina Gavriely s Marcusem Tranem a malým Lee či módní návrhářka Beata Rajska. Jak to na sladké akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version