Naomi Adachi, Ogla Menzelová, Kristýna Schicková a další slavné maminky přišly omrknout nové dětské zubní pasty

Červeno-zelená balonková výzdoba v restauraci The Eatery v Praze již při příchodu naznačovala, že dnešní dopoledne bude patřit dětem. A byla to naprostá pravda. Tyto dvě barvy reprezentovaly dvě nové zubní pasty Sensodyne určené pro ty nejmenší.

“Dětská zubní sklovina je mnohem vice (o 50% více) zranitelná než sklovina zubů u dospělých. Je tenčí a měkčí, což zvyšuje riziko vzniku zubního kazu a eroze skloviny,” vysvětlila Marie Panušková (Senior Brand Manager společnosti Haleon, výrobce zubních past Sensodyne) důvod, proč jsou dětské zubní pasty a správná zubní hygiena tak důležité a dodala: „Víme, že naše děti si zaslouží jen to nejlepší a my jsme tady, abychom jim to poskytli. Největší odměnou pro každého rodiče je krásný a zdravý úsměv našich dětí.“

Aby kluky a holky zubní pasty Sensodyne bavily, zvolil výrobce nejen pestrobarevný obal, ale i pro děti lákavé barvy a příchutě. Sensodyne Pronamel Kids pro děti od 0-6 let je jahodový a růžový. Pro děti od 6-12 let je určen zelený mátový Sensodyne Pronamel Junior. Barevnou variaci vtipně komentovala i moderátorka akce Andrea Antony. „Já jsem jahůdka a tady Marie je svěží máta,“ narážela Antony na barvu zvolených outfitů.

S novými zubními pastami se přišla seznámit Naomi Adachi s malou Emiko. S dětskou posilou dorazila i maminka Lucie Zelinková. Michaelu Salák podpořil i manžel Alexandr, nechybělo ani duo Tom & Luci. Novinka zaujala i Oglu Menzelovou, Kristýnu Schickovou či Kateřinu Sochorovou.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version