Akce Dopisy Ježíškovi je zpět v plné parádě. Hanka Kynychová a další známé tváře pomáhají plnit vánoční přání

V OC Europark Štěrboholy vyrostl již popáté za podpory Nadačního fondu Hanky Kynychové strom, na kterém letos najdete 160 přání kluků a holek z 10 dětských domovů z celé České republiky. Již tradičně se do obchodního centra sjely známé osobnosti, aby chvályhodnou akci, spolu s Hankou, podpořily.

„Jsem šťastná, že i letos se ve spolupráci s Europarkem Štěrboholy podařilo mojí manažerce Kateřině Fingralové zrealizovat akci Dopisy Ježíškovi. Děláme tak radost deseti domovům. Doba není jednoduchá, tak jsou domovy po celé ČR rády za podporu. Bohužel často bývá podpora jen ve velkých městech a v jejich okolí a na malé DD po ČR se zapomíná. Ale my na ně myslíme a já děkuji všem, kteří splnili v rámci akce Dopisy Ježíškovi přání našim dětem,“ svěřila se Hanka Kynychová.

Prohlédnout si stromeček a splnit některé z přáníček přišli Jitka Boho Válková, Peter Pecha, Jana Adamcová, Natálka Grossová, Štěpánka Duchková, Jan Kříž či Karel Voříšek. Například Jitka Boho Válková se rozhodla splnit přání dívce, která si přála tmavě šedé šaty. Muzikálový zpěvák Peter Pecha myslí o Vánocích hlavně na druhé. „Už třetím rokem jsem se rozhodl, že nekupuji žádné vánoční dárky a částku, kterou bych za dárky utratil, vždy věnuji nějaké neziskové organizaci. A jestli z dětství trpím nějakým nesplněným přáním, to asi ne, ale mám teď v současné době jediné přání a to, být tím malým klukem z filmu Polární expres,“ zavzpomínal Peter.

Moderátorku Štěpánku Duchkovou doprovodil na akci syn Honzík, se kterým se společně rozhodli splnit přání chlapci z dětského domova v Kašperských Horách a koupili mu penál, do kterého ukryli i malé překvapení. Na Vánoce se těší i Karel Voříšek, který tento rok nebude výjimečně vysílat hlavní zpravodajskou relaci a dopřeje si klasické Vánoce s rodinou. Podobně jako režisér hitu Biograf láska Jan Kříž, pro kterého jsou blízcí na prvním místě. U stromečku se sejde celá jeho rodina včetně jeho rodičů a maminky jeho manželky Marušky.

Pokud chcete i vy splnit některé z vánočních přání dětí z dětských domovů, máte ještě pár dní čas. Akce Dopisy Ježíškovi v Europarku Štěrboholy probíhá do 15. 12. 2022. Poté si dárky převezme Ježíšek, aby je stihl včas doručit.

Exit mobile version