Obří dýně, Wednesday, ďábelské růžky, pavouci či nejrůznější škrabošky, hosté halloweenské párty v POP UP baru se toho nebáli

Týden plný strašidelných večírků máme za sebou. Jeden se konal i ve stínu Václavského náměstí, a to při příležitosti znovuotevření POP UP baru. Halloweenská párty v režii Ploom měla jedno základní pravidlo, a tím byl dress code. Pozvaní hosté měli přijít v halloweenské masce nebo černém outfitu, což v drtivé většině případů také dodrželi.

Pozvání přijali Gábina Partyšová, Tess Lojkásková, Matyáš Hložek s partnerkou, manželé Říbalovi jako členové Addamsovy rodiny, Majk Spirit, Maxim Havlíček, Kryštof Novák, Bruno Da Silva, Karolína Syroťuková, Kristýna Malířová, Adéla Krejdlová, Adam Raiter, Radek Gabriel a mnozí další. Nechyběla ani královna nejvychytanějších outfitů, a to rapperka Sharlota, která přišla v kostýmu svůdné pavoučí ženy. U většiny kostýmů opravdu převládala černá barva, ale našla se i zářivá výjimka. Aneta Chovanová alias A.n.d.u.l.a. dorazila v kostýmu dýně. Svůj oranžový kostým doplnila i ladícím kyblíčkem.

Hosty vítaly ladné tanečnice v podpatcích, černém tylu a parukách. Nechybělo tematické občerstvení, krvavě zbarvené drinky v laboratorních zkumavkách či Ploom zóna. Jak to na Halloweenu s Ploom vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version